23 - 65 år

43-årig livsnyder søger mailveninder :-)

Jeg søger veninder, som lige som mig elsker at udveksle mails om stort og småt og i det hele taget gerne udtrykker sig på skrift.

Jeg er en 43-årig kvinde, som elsker alt godt i livet. Jeg er kreativ, udadvendt og meget helhedsorienteret, hvilket gør at detaljerne og fordybelsen ikke altid bliver prioriteret i en travl hverdag. Til gengæld elsker jeg at fordybe mig på skrift, og udveksle oplevelser, tanker og holdninger med alle typer mennesker.
Jeg er gift og har 3 hjemmeboende børn, som alle er meget aktive inden for håndbold og ridning, og vi prioriterer at bakke hinanden op som familie og dermed går meget af vores fritid som aktive tilskuer og frivillige.
Derudover er jeg meget glad for at læse, skrive, male, tegne osv. Vi bruger også meget tid på selv at bygge vores hus om til et godt udgangspunkt for vores livsnyderi - dvs. diverse sociale arrangementer, god mad og vin, terrassehygge, bålmad og meget mere.
Du behøver ikke at have samme interesser som mig - bare du har lyst til at udveksle stort og småt på mail, så vi gensidigt kan give hinanden inspiration og nysgerrighed.
Jeg glæder mig til at høre fra dig...
Anni 43 År