15 - 22 år

Hvis jeg selv skal sige det er jeg ordenligt sjov, og det skal jeg...

Jamen halløj!

Jeg er en 15 årig pige, og efter som jeg er her inde leder jeg efter en ven/veninde. Selvom jeg er lyder desparat er jeg meget "kræsen" når det gælder venner/veninder. Så hvis du bliver min ven/veninde, har du bare at være over fuc*ing lykkelig.

Her er lidt om mig:

- Er 15, leder efter folk mellem 15-18 år... Sååe 75 årige sugar Daddys, er ikke interesseret - Men best of luck :)

- Bander ret meget, men fuc* det ;)

- MEMES ER MIT LIV

- Elsker musik, men hvis du ikke kan tale om andet, så har du et trist liv :/

- Jeg er offensiv, se*istisk, fjollet, "ulækker" i min tone? - (måtte ikke skrive det jeg ville) :(, racistisk - men mener intet seriøst, så al i god sjov. Hvis du ikke kan tage det, råder jeg dig til ikke at skrive til mig

- Er ret random... Der skal eksempelvis kun en æggeblomme til at lave 24 liters mayonnaise - så ved du det!

- Er ordenlig god til at give råd... Men er ret lige ud og ærlig, så det du spørg om får du svar på det. Selvom det godt kan virke lidt hårdt mener jeg det, for det meste, godt :)

- Elsker at lave Maraton! Altså Netflix Maraton, hehe

- Har ekstrem dårlig humor...

- Hvis du er ude efter et hookup, råder jeg dig til tinder eller yellow... Er ikke interesseret, medmindre du ligner en fucking gud.

- Min dobbelthage hedder Lars, og hvis du ikke kan lide ham... Så please flyt til Antarktis og bliv spist af en isbjørn :/

Orker ikke skrive mere... Så hvis du har spørgsmål eller noget kontakt mig :) - Tror dog ikke jeg tjekker min mail så meget, men tag en chance.

Anyway god dag eller whatever, byeeee <3
Maria 15 År