15 - 22 år

Interessante mennesker søges!

Hej. Mit navn er Maria. Jeg er 15 år gammel og bor i Nordjylland med min familie. Jeg søger nogle spændene og interessante mennesker at skrive med om lidt af hvert. Køn er ligemeget!

Nogen af de ting jeg hovedsagligt går og laver er: Musik, teater og sport. Udover det elsker jeg at fordybe mig med både at skrive og læse og snakke om livets store som små spørgsmål, filosofi og politik. Det ville være rart hvis du interesserede dig for bare en af tingene.

Forhåbninger til nye skrivevenner : Jeg håber på, at i seriøst ville gå op i det og både skrive og snakke, da det for mig er det, som at der skal til, for at holde et godt venskab kørende.

som udgangspunkt søger jeg bare nye skrivevenner, ,men hvis kemien kommer der til er jeg ikke bleg for en kæreste. Det skal dog understreges at det at finde en kæreste ikke er hovedemålet. OBS ! Jeg ser af den grund helst ikke at få henvendelser fra folk hvis intention kun er at finde en kæreste!

Som i nu kan læse jer til er jeg ikke så god til at kortfatte mig. Det ser jeg ikke en skidt ting, så får man jo det hele med 😉

Jeg glæder mig til at høre fra jer! knus Maria 😊
Maria lind 15 År