15 - 22 år

Kreative og spændende mennesker søges!

Goddag!

Inden du begynder at skrive til mig, og spørge mig hvem jeg er som person og hvad jeg går op i, så vær sød at læs min beskrivelse under! På forhånd tak! :D

En lille disclaimer. Mit liv handler hovedsaligt om 3 ting, og det ville være klart at foretrække hvis du delte mindst en af disse interesser.
1. En undring over livet og dets problemer, alt efter politik og Historie til filosofi og etik.
2. Musik, teater, rollespil og andet kultur og medie. Både at tale om, høre og også lave
3. Alt seksuelt. Ligeledes både at tale om og lave.

Mit navn er Aksel.
Jeg leder efter en person som jeg kan have spændende samtaler med, og som jeg kan stole på og skrive en hel masse med. Jeg er single, så hvis det kommer dertil, så er jeg frisk på en partner, men helst en der er relativt moden og ikke skræmmes over at tale om seksualitet.

Jeg er en dreng på 17, der ihverfald selv synes at han er ret moden. Jeg vlle påstå at jeg er meget romantisk, men det kan til tider være svært og det går meget bedre for mig over besked end i virkeligheden. Ekstra tænketid hjælper.

Jeg er 185 centimeter høj. Jeg hører selv meget rock for tiden, men er da ikke bleg for at indrømme, at Jazz og RnB også er dejligt. Kan ikke fordrage 95% af pop, mest af alt fordi det ikke har nogen sjæl, eller noget kreativitet. Jeg er lidt af en nørd, og når jeg ikke udtænker etiske og filosofiske spørgsmål og svar, debatere om guds eksistens eller skammer mig over hvordan verden er blevet så dårlig, ser jeg sjove YouTube videoer og memes.

Jeg er politisk aktiv, (men jeg lover at jeg ikke støtter Dansk Folkeparti eller Nye Borgerlige). Jeg elsker derfor at diskutere spændende emner om Danmark og verden. Min mest grundlæggende politiske tankegang er dog læring, og åben diskussion.

Jeg er biseksuel - altså til både drenge og piger (og alt imellem), men jeg er heteroromantisk. Det er i bund og grund fordi jeg har det bedst med en partner med feminin personlighed. Med andre ord forelsker jeg mig i piger og MTF transkønnede, men ikke drenge og FTM transkønnede. Men jeg er ikke helt fast i det :)

Jeg kan prale med at kunne spille i alt 3 forskellige instrumenter (her vist i rækkefølge efter hvor længe jeg har spillet dem), trommer, guitar og ukulele.

Jeg er lidt af en introvert, der foretrækker at være sammen med en eller få gode venner i stedet. Jeg mener at det er mere vigtigt at have 1 bedste ven end 10 "venner". (Håber altså at du måske kan blive sådan en bedste ven)
Samtidigt kan jeg godt lide at være social, men min underlige side plejer nok vise sig relativt hurtigt, så det går selvfølgelig ikke altid perfekt.

Til dagligt går jeg på gymnasiet, så jeg kan nogen gange have en smule travlt.

Jeg er desuden meget grundig, hvilket du måske har opdaget nu. Jeg skriver aldrig beskeder som "k" eller "laver?", og jeg bruger aldrig bare et "like" til at svare på messenger. Desuden plejer jeg at bruge et ret voksent sprog, både i den forstand at det lyder klogt, men også at jeg bruger bandeord, når det er det rette tidspunkt, og en pointe skal understreges.
Håber at det ikke er for underligt og til for meget besvær.
Samtidig vil jeg tilføje at jeg også kan komme til at skrive korte beskeder. Hvis dette er tilfældet så stil mig et fucked op filosofisk eller eksistensielt spørgsmål, så bliver samtalen spændende igen. Enten det eller også er jeg træt og/eller travlt optaget i et spil.

Jeg elsker at ringe i og snakke, og jeg har svært ved at vedligeholde et venskab uden.

Og forresten, hvis du tror på astrologi eller sådan noget, så er jeg stenbuk :P, men jeg foretrækker at undgå at snakke om falsk videnskab 😛

Tror du at du kan overleve mig, så skriv endelig.
Venlig hilsen Nørden Aksel.
Aksel Munch 17 År