0 - 14 år

Nye venner! :D

Hey du!
Jeg er en meget åben person og elsker at snakke, skrive og møde nye mennesker.
Jeg er en pige på 14 år, jeg er ikke så høj, lyst/blond hår, grå-blå(-grønne) øjne. Jeg er meget udviklet af min alder og bliver ofte dømt til at blive 15-18 år.
Hvis du har et problem, et spørgsmål eller bare noget du gerne vil ud med så vil jeg meget gerne prøve at hjælpe eller give dig gode råd. Vi kan også bare hygge sludre! :D

Jeg bruger ikke min email så meget fordi den bliver spammet af min facebook. (Jeg er nogle gange inde på min mail og sletter alle mine facebook-halløj, så du kan godt skrive med du skal ikke regne med at få et hurtigt svar.)
Jeg er næsten altid på min facebook så der får du hurtigt svar igen hvis du skriver der.
Du kan selvfølgelig også tilføje mig som ven på skype: Prinsesseglad (mærkeligt navn, i know. Men husk lige at skrive i anmodningen at skrive, du har set det her og du gerne vil kontakte mig osv. så jeg ikke kommer til at afvise din anmodning.)
Så hvis du har problemer, eller du bare vil have dig en ny ven så skriv gerne en besked til mig over facebook: Laura Amalie Ejlerskov Poulsen (Det skal lige siges, at hvis du sender en venneanmodning til mig så vil jeg nok ikke sige ja, da jeg ikke bryder mig om at være venner med folk som jeg ikke kender. Så du skal nok lige starte med at skrive en besked, og så kan vi blive venner når vi har lært hinanden lidt at kende.) Jeg vil meget gerne møde dig i virkeligheden når vi har lært hinanden at kende.

Kæmpe Knuzzer og giga kram Laura!! :D
Laura 14 År