23 - 65 år

Penne veninde søges.!

Hej.

Jeg er en frisk ung mand på 46 somre.
Jeg elsker at skrive og udveksle breve/mails med andre mennesker, og den vej rundt, over tid at lære hinanden at kende, og måske endda få opbygget en form for venskab.

Derfor søger jeg her en penneven. Jeg må ærligt erkende at jeg livet igennem har erfaret, at jeg har en meget bedre og nemmere kommunikation med det kvindelige køn, og foretrækker derfor en penneven af hunkøn.

Jeg har ingen krav til din alder, udseende, dine interesser eller andet. Du skal dog som jeg holde af at skrive og udveksle bekendtskab via den form..

Lidt om mig selv:

Er som sagt 46 år gammel.. Bosat dels i det Jydske, og dels i det Sydlige Spanien.
Jeg holder af at læse, skrive Breve/Sange/digte o.lign. Elsker musik, både at lytte til, men også selv at udføre.
Holder meget af naturen og at opholde mig i den. Jeg elsker dyr, specielt hunde. Holder meget af at rejse. Helst uden fast plan og guidede ture.

Kan godt lide at spille spil. Gerne kort, Skak, backgammon og andre brætspil.
Så holder jeg meget af at tegne og male. Male er dog med Airbrush. Har desværre forsømt det de senere år, men håber da meget på at få plukket hul på det igen.

Det er sådan lige kort om mig. Der skal jo helst være noget at spørge ind til og lære at kende, hvis du skulle få lyst til at skrive sammen med mig.

Håber meget at der vil være nogen der viser interesse, og vil glæde mig meget til at høre fra dig, og lære dig at kende.

De bedste hilsner fra
Hjalte

Hjalte Schmidt 46 År