23 - 65 år

Penneveninde eller hvad man nu kalder sig selv og hinanden søges

Sød penneveninde eller hvad man nu kalder sig selv og hinanden søges !
Om mig selv: Tættere på de 50 end 40 men det meste af håret har endnu, om end månen er begyndt at kigge frem.
Blå øjne, mørkt hår, min egne tænder, skæg omkring munden og vist nok det, man kan kalde en præsentabel fyr.
To børn fra tidligere ægteskab. Begge næsten udeboende.

Fast arbejde har jeg også – lige nu er hele min arbejdsplads i en omstillingsproces, så hvad jeg laver om 2 måneder, ved jeg ikke, men sikret udfordringer er jeg dog.

Som person har jeg humor og en stor portion selvironi.

Jeg er en stor og bred gut og jeg søger en sød veninde, som kan udvikle sig til kæreste med tiden. Kærlighed kræver tillid og ærlighed og det tager tid at opbygge et godt forhold. En mulig kæreste må gerne må være "rund i det" men der er intet krav.

Ellers bruger min fritid på at hygge mig med venner og familie. Jeg nyder også mit eget selskab og jeg kan lide at læse både aviser og bøger. Du må gerne have karakter og personlighed.
Hvilken slags vil jeg ikke have nogen tanker om nu.
Jeg kan lide at møde livet med oprejst pande og tage de udfordringer der kommer - og det klarer man bedst synes jeg, hvis kan er i selskab med en livspartner.

Du er: som tidligere skrevet gerne rund – lidt eller meget er faktisk ligegyldigt, bare du har selvtillid over din egen krop og udseende.
Du skal være fri af tidligere forhold. Geografi? Jeg bor tæt på Århus endnu. Danmark er lille, så afstanden betyder nok mindre tænker jeg.

Af fremtiden håber jeg……? Tjah jeg synes jeg har et godt liv, men jeg kan da mærke at jeg savner en rigtig fortrolig veninde/kæreste, et-eller-andet som jeg kan betro mig til og som jeg måske kan dele oplevelser med. Geografi og alder for hende betyder i min verden mindre, bare der er kemi og respekt for hinanden.
Jeg håber disse linjer har givet dig lyst til at maile til mig.
Mads 46 År