23 - 65 år

Penneven/venner

Hej har du lyst at skrive ja få en penneven som jeg er en meget ungdommelig både i sind og tøj stil, jeg er 54-196-104-ikke så meget hår på hovevedet men ikke skaldet og et pænt veltrimmet overskæg.
Jeg søger selv nye venner både kvinder og mænd men kun seriøse henvendelser er lige for et lille år siden blevet alene after 12 års Ægteskab jeg er uden børn desværre da jeg gerne ville have haft et par str så lidt nej meget kedelig især til højtider.
Jeg er en stor romantikke er elsker at lave mad måske fordi jeg har sejlet som kok i 11 år ikke udlært men selvlært, og nu har jeg tænk på at tage en uddannelse som Healer/massør da jeg er begge dele nu og vil gerne lære meré om det den udannelse varer 2 år, jeg er og¨å ved at skrive en bog om min lidt hårde barndom.
Ellers kan jeg sige jeg er en meget rolig fyr har et meget fornuftig forhold til alkohol drikke sjælne kan godt gå meget længe jeg ikke røre det stands, ja man kan en hel masse når man er fuld ja men nej da ligger for sin forstandt godt gemt et sted i en skuffe.
Jeg er manden da hader VOLD OG LØGN men så siger jeg også min mening. List om mig og ser frem til at høre fra dig jer, jeg bor i Hjørring. Knuzz Kaj
Wilhelm 54 År