23 - 65 år

Snakkehoved søger samme..

Halløjsa alle. Jeg er en 44årig mand, bosiddende i Aalborg. At beskrive mig selv er så den svære del; jeg er nørdet (læser historie på uni, spiller bræt-, rolle- og computerspil, læser en masse og er en af de her irriterende klogeåger, man bliver træt af at spille trivial pursuit med. Men jeg er også et hyggedyr, nyder en god film/serie eller at tage ud og opleve noget. Min humor er ret blandet; meget sort, ofte plat, andre gange ret intelligent og lige i øjet. Alt i alt, en lidt sær fisk, men vist nok et underholdende bekendtskab.
Hvad jeg så søger? Tja, alt for mange bekendtskaber forbliver alt for overfladiske. Savner nye venner at vende alle livets og hverdagens store og små finurligheder med. Skulle muligheden dukke op, kunne det også være en plan at lave noget hyggeligt, sjovt eller underligt sammen.
Planen er ikke umiddelbart at finde en kæreste, men skulle noget med tiden spire med en sød pige, ville det ikke være en umulighed. Fordelen ville så også være at det hele først ville spire af personligheden, snarere end indpakningen.
Skriv endelig, svarer alle. (opdateret marts 2019)
Kim Kipkær 44 År