23 - 65 år

Søger gode nære veninder mellem 30-55 år fra Frederikssund området eller omegn
Søger veninder mellem 30-55 år fra Frederikssund området og omegn.


Hej jeg er 40 år og savner en bedste veninde samt nogle gode nære veninder især til cafehygge og biografture, men også ud og opleve en masse andet, men også til hjemmehygge.


Måske samle 4 tøser til en lille tøseklub (så vi kun er 4), hvor vi fast mødes 1-2 gange om måneden + det løse.
Og hvis en af os har bil kunne vi jo spjelse til benzin, hvis vi skulle ud på en tøsetur sammen hvor det kunne være rart vi var i bil :-)


Jeg bor ikke i Frederikssund området eller omegn ENDNU, men søger bolig der så flytter dertil på et tidspunkt.
Så det kunne være rigtig dejligt man på forhånd kendte/havde nogle søde nære veninder i det område :-)


Læs mere her:
Jeg savner en bedste veninde eller nogle gode nære veninder man kan tage ud med hver måned til mange forskellige ting hvad vi nu har af fælles interesser og få en masse gode, hyggelige, spændende eller sjove oplevelser sammen med, men også hjemmehygge.


En der også er til cafehygge og synes det er hyggeligt at tage et smut på cafe hver måned, dog mest bare til en kop kaffe/te (eller andet) og en hyggesnak og andre gange hvor også nyder en middag - så ikke noget der behøver at koste en masse penge hver gang.
Men også en der elsker at gå i biografen og derfor er frisk på at tage på en eller måske flere biografture hver måned -
selvfølgelig kun hvis er en film man har lyst til at se i den måned.
Se nogle af mine andre interesser længere nede!


En bedste veninde eller nogle gode nære veninder man kan dele glæder og sorger med og ringe til hvis man har brug for at snakke eller bare har lyst til en hyggesnak. og en man kan snakke med om alt i mellem himmel og jord, samt grine fjolle og have det rigtig sjovt sammen med når man er ude men også hjemme - så en der også har masser af humor!. Men selvfølgelig også kan være seriøs når man skal det.
En der også har meget eller en del fritid hver måned, så du har tid til at mødes hver måned til et eller andet (hvad vi finder på) - for jeg gider helst ikke et venindeskab hvor går mange måneder imellem at man ses til et eller andet, men har dog ingen krav til hvor mange gange om måneden vi skal ses da man nogle måneder måske har mere travlt end andre måneder :-) Og du er ikke kun til planlagte aftaler men også til spontane aftaler indimellem.


Her er nogle af mine andre interesser og jeg søger en som også har mange af de samme interesser, men du behøver selvfølgelig ikke være til det hele :-) men ville da være rart hvis vi var til mange af de samme ting :-)


Gerne en der også nyder gåture året rundt fx i skoven, på stranden, ved havnen og selvfølgelig andre steder også.


Måske en gang om måneden (eller hver 3. måned?) tage på en shopping hyggetur (man behøver jo ikke bruge en masse penge hver gang, bare man har en hyggelig dag).


Hjemmehygge fx med lave mad sammen eller bage, Hygge med spil (brætspil, kortspil, eller måske yatzy), Måske se en serie sammen i tv som vi begge følger med i og lave en hygge aften med det. Eller måske bare til en kop kaffe/te og en hyggesnak.


Ud og spise - ville være super hvis du også elsker at gå på Kinesisk restaurant og hygge med tag-selv-buffet.


Hygge gåture i zoologisk have i København (måske have årskort dertil). Eller fx en tur til Knuthenborg Safaripark eller Danmarks akvarium.


Se stand-op shows men også andre slags shows.


Gå til koncert (gerne Rasmus Seebach, Medina, Kim Larsen, Lady Gaga og mange flere).


Måske årskort til Tivoli (fredags rock, julemarked o.s.v.).


Sjov Bakketur incl. Cirkusrevy eller Hyggetur på Bakken med middag og gå og kigge lidt/prøve lidt boder og måske en gåtur i Dyrehaven.


Mini golf hygge, bowling eller måske udendørs spil.


Wellness forkælelses dag eller tage på miniophold.


På museum (se lidt forskelligt).


Bilture (køre ud og se/opleve lidt forskelligt).


En Tøse weekendtur eller måske miniferie/ferie i DK eller måske Sverige.


Måske træne sammen i et motionscenter eller morgen svømme.


Men også mange andre ting - Byture og fester med druk er jeg dog ikke til!T1972 40 År