23 - 65 år

Søger noget ekstra familie på Sjælland (savner især en søster og en bror..)


Hej jeg er 40 år og søger noget ekstra familie og savner især en søster og en bror i mit liv..

Jeg savner meget noget ekstra familie hvor vi har et godt og tæt familie venskab til hinanden, hvor man er der for hinanden (når der er brug for det), og at man interesser sig for hinanden og husker at spørge til hinanden hvordan det går og det, måske tage på en familie ferie eller weekendtur sammen (jeg er dog ikke til ferie hvor skal flyve eller sejle mange timer) og så mødes til familiehygge hjemme, på fødselsdage samt til højtider og hvad vi ellers har af fælles interesser og så arrangere en hyggelig dag sammen ude.

Ønsker at finde noget ekstra familie på sjælland så afstanden ikke bliver alt for stor når skal mødes til et eller andet. og som har tiden til det - Gider ikke noget med man sjældent snakker sammen eller der går meget langt imellem man ses til et eller andet.

Nogle af de ting jeg også savner noget ekstra familie til er:
Cafehygge. Biografture. Koncerter. Gåture i naturen året rundt. Shopping hyggeture. Hygge gåture i zoologisk have (måske have årskort dertil). Ud og spise (jeg elsker især at tage på Kinesisk restaurant til tag-selv-buffet). Måske årskort til Tivoli (fredags rock, julemarked o.s.v.).
En sjov bakketur incl. cirkusrevy. Se stand-op shows men også andre shows. Wellness forkælelses dag eller et miniophold. Måske en familieferie sammen.
Mini golf hygge. Bilture (køre ud i det blå og se lidt forskelligt). Hjemmehygge med kortspil, brætspil eller måske yatzy og hvis vejret er til det måske udendørsspil i haven. Familiehygge hjemme og måske lave mad sammen. Måske gå til noget motion sammen.
Det var bare lidt af hvad jeg godt kan lide og har af interesser, så selvfølgelig også andet end det jeg har nævnt her. Så kunne være dejlig hvis du også er til mange af de ting som jeg har nævnt her.

Jeg bor på nuværende tidspunkt ved Næstved, men tænker på at flytte til Nordsjælland omkring Frederikssund (måske Frederikssund) - men er ikke helt fastlagt endnu. Så kunne være dejlig hvis du boede deromkring, men er ikke et krav. Bare du bor på Sjælland.

Så har du ikke rigtig noget familie eller måske slet intet og savner måske en søster i dit liv.. så læg et brev hvis jeg har fanget din interesse :-)
Sjælland 40 År