23 - 65 år

Søger Pennevenner/Veninder.

Hejsa til alle herinde.

Jeg fandt ved et tilfælde denne side, og ville lige tjekke den ud. Jeg er en kvinde på 32 år, og kommer fra Nordvestsjælland, jeg bor hjemme, da jeg ikke har råd til at bo ude, så har du et problem med dette, så skrol hellere videre!!!!

Jeg søger herigennen, nogen at skrive sammen med, gerne pr. brev da det er mere personligt, og jeg synes et håndskrevet brev er meget hyggeligere. Jeg er ligeglad hvor i verden du bor, men jeg søger kun venner, veninder at skrive med, da jeg er i et forhold.

Jeg har min kæreste i det nordjyske, så har du også en kæreste der bor langt væk fra dig, så skriv gerne, så kunne vi jo dele hvordan det er, skrive om det.

Jeg er en meget stor dyreven, så det skal du også gerne være, da det også kunne være et godt emne til at skrive om. Jeg elsker hunde, katte, heste, ponyer, kaniner, hvaler ja alle dyr, bare ikke edderkopper!!!!

Er samtidig til store Scania lastbiler, traktore, og TRAKTORTRÆK, og håber da osse at finde nogen med samme interesse at skrive med. :-)

Lidt om mig selv: Jeg er en meget stille og genert personlighed, åbner mig ikke for alle, jeg skal gerne vide at folk ikke vil mig ondt inden jeg stoler på dem, det kommer sig af årelang mobning, der har gjort mit selvværd og selvtillid er lige nul, så kender du til dette, så skriv gerne. Er heller ikke god til det sociale, føler mig meget akavet og forkert. Derfor skal du være en der kan tage mig for den jeg nu er, og ikke mobbe mig.

Når det så er sagt, så håber jeg meget, at der vil være nogen der skulle have lyst til at skrive sammen med mig.

Hilsen mig.....

JEG SAVNER SÅDAN ET HÅNDSKREVET BREV I POSTKASSEN......

SKRIV SKRIV TIL MIG..... JEG SAVNER BREVE!!
Tanja Jørgensen 32 År