23 - 65 år

Søger pennevenner/veninder

Hej alle derude i det smukke danske land :)

Jeg håber, at jeg kan finde nogle gode pennevenner/veninder herinde. Jeg skriver en del mails til udenlanske pennevenner/veninder. Jeg håber på at kunne skrive sammen med en dansker denne gang :)

Det jeg vil bruge en penneven til er, at udveksle traditioner, historier om gode/dårlige oplevelser. Jeg er god til at skrive om alt og alting :D Hvis det har interesse, mødes jeg også gerne med mine pennevenner/veninder, hvis det er gensidigt.


Jeg går i skole til daglig og jeg bor i nærheden af Skive sammen med min forlovede. Fritiden går med spil på fjæsen, zumba 3 gange ugeligt, skrive mails til min pennevenner/veninder i Tyskland, England, Australien og Rusland. Jeg har en del veninder, som også tager en del af min tid i weekenderne :) Familien er også vigtig, men dem ser jeg ikke så tit, da der er stor spredning af familiemedlemmer rundt om i landet :)

Skriv endelig til mig, hvis jeg lyder spændende. Vi behøver ikke have samme interesser, da det kan være spændende at snakke om andet end fælles interesser :) Alder har ingen hindring, men jeg ser helt du er over 15 år :)

Jeg glæder mig til at høre dig :)


Søde hilsner fra
Jeanette

Jeanette 25 År