23 - 65 år

Søger en seriøs tæt ven af det mandlige køn

Hej.

Jeg søger ikke en mail ven, jeg søger en man kan skrive sammen med i første øjeblik og lære hinanden at kende lidt og så gå over til at snakke på nogle forskellige apps, snakke i tlf sammen og til sidst mødes en dag, hvis kemien self er der. Så på sigt søger jeg en ven IRL. Så kun seriøse henvendelser :)

Jeg er gift, så søger kun venskaber. Søger en mandelig ven, som man kan pjatte med, hygge med, feks se en film, gå en tur, gå i tivoli med osv, snakke om alt med, støtte osv osv. Helst nogen der bor på sjælland og er mellem 25-55 år :) men gør hellere ikke noget hvis i kommer fra Fyn eller Jylland ;)

Så håber der er en derude der gider at skrive til mig :)

Jeg er 37 år og bor på vestsjælland. Jeg går meget op i musik. Har sunget i bands, kirkekor, gospelkor og gået til solo sang i 28 år. Musik er min verden.

Jeg er også et stort legebarn, så slip mig løs i et sommerland og jeg er ligesom et barn ;) Jeg elsker at spille spil i form af brætspil feks skak, matador, tegn og gæt, u name it. Alle mulige slags kortspil og terning spil. Elsker også at spille PS4 eller Wii :)

Så håber det lød interessant :) Vi ses
Tanja 37 År