15 - 22 år

Søger ligesindede venner, men alle er gerne velkomne :D

Hej,

Er er dreng på 20 år, som virkelig gerne vil i kontakt med nogen, som har det på samme måde som mig selv. Har nemlig lige fået konstateret en form for socialangst, som er udmundet i panikangst nu.

Jeg har svært ved at være social, selvom jeg rent faktisk gerne vil det og får det bedre af det. Men jeg er bare så megahamrende nervøs indeni, genert og tilbageholdende som person. Og bl.a. frygter jeg relationer med folk, af frygt for at komme til at gøre noget forkert og såre nogen. Når jeg er sammen med folk lukker jeg mig fuldstændig ind i mig selv og bliver helt stille rent bogstaveligt talt. Set på den anden side "liver" jeg fuldstændig op og åbner mig op, for jo mere social jeg er, og når jeg endelig kommer og eller er kommet igennem "angst-skallen". Det svinger meget op og ned, og det er jeg træt af. Så vil meget gerne i kontakt med folk, som har det på samme måde, så man evt. kan udveksle erfaringer, snakke løst og fast og evt. mødes en gang.

Er en stille og rolig dreng på 20 år, som ingen venner har, selvom mange gerne vil i kontakt med mig i omgangskredsen, som jeg dog "flygter" fra.

Vil også gerne bare skrive med alle folk generelt, vel og mærke med folk, som tænker på langsigtet kommunikation og ikke bare lige pludselig stopper efter 2-3 mail.

Ser rigtig frem til at høre fra nogen, for har virkelig behov for det, tak.
Andreas 20 År