15 - 22 år

The Seek after An Honest Friend .

Det er helt og holdent op til dig selv om du vil læse denne annonce, men hvis du gør det, så skal du vide at:

Mit navn er Kat (ja, du læste rigtigt. Kat. K-A-T.) jeg er en ung kvinde i slutningen af mit nittende år. Jeg søger efter en hudløst ærlig penneven. Jeg er ligeglad med hvem du er, eller hvordan du ser ud, så længe du ikke er en pervers gris der synes det er super morsomt at sende små sjofle beskeder til uskyldige piger. Din alder bekymrer mig egentlig ikke synderlig, men jeg bliver dog nødt til at slå fast, at jeg ikke svarer på annoncer fra folk over 25 eller folk under 15. Om du er mand eller kvinde er aldeles underordnet.

Der er almindelig kendt at folk skriver en smule om sig selv i sådanne annoncer, så den trend vil jeg da følge:
Som sagt hedder jeg Kat og er nitten år.
Jeg kan lige så godt være hundrede procent ærlig og sige at jeg har Asperger, som er en mild form for Autisme. Det er en del af mig, og det har egentlig aldrig generet mig, så det er ikke noget jeg behøver at gå i dybden med, og så er jeg på førtidspension, og læser tysk.
Desuden har jeg et væksthæmnings syndrom der gør at jeg ikke vokser ordentligt, og derfor for evigt er fastfrosset i tolvårig's krop. I kid you not, selv når jeg bliver 40 år, vil jeg ligne en tolv årig. Og åh ja, mine "interesser" skal jeg jo selvfølgelig også oplyse:
Jeg elsker at læse og skrive. Se TV serier er jeg også ret glad for, hvilke kan du altid få af vide senere, men jeg kan afsløre at jeg er Doctor Who fan. Jeg rider hver uge, og det er noget jeg rigtigt godt kan lide. Og... Det var vidst det. Åh, nå ja. Jeg har en lille bøn om at dem/den der skriver til mig skal have enten hørt om eller læst "En flænge i Himlen" af John Green, da det er en bog der betyder alverden for mig. Men skulle du ikke have læst den, så er det også helt okay.

Her plejer man som regel at skrive en eller anden kæk bemærkning der skal overbevise folk om at de skal skrive til en, men det har jeg ikke tænkt mig. Det er helt op til dig om du vil skrive til mig, eller scrolle forbi denne annonce.
Katharina 19 År