23 - 65 år

Kvinde søger mandlig sparring.

Prøver lige igen med HELE mailadressen :o)

39-årig nyligt single kvinde søger seriøse mænd mellem 35 og 50 at SKRIVE med. Jeg vil gerne lære og forstå parforholdets mekanismer – og mangler derfor input fra det modsatte køn – da jeg ikke kan bruge det til noget at sætte mig ned med veninderne og svine hankønnet til. I er en vidunderlig, speciel skabning, som jeg ønsker at komme til at forstå bedre, for at jeg kan gøre mit til, at mit næste forhold ikke går i vasken.

Jeg søger derfor nogen/nogle at skrive med, der er i et parforhold/gift, har prøvet at være i flere parforhold eller lign. Jeg er interesseret i at høre, hvordan jeres perspektiv er på livet i al almindelighed, og hvordan I forsøger at få det hele til at fungere. OG du skal gide at skrive breve og fortælle om dig selv, ligesom du gerne vil læse lange breve, der handler om mig – for jeg forstår mig ikke på at skrive korte breve – så læselysten skal være stor. :o)

Der er ikke mange steder at søge den slags ”bekendtskaber” på nettet, hvis man ikke opretter en profil på et dating-site. Det er før prøvet, men har kun virket en gang, da kun meget få tager det seriøst, når man skriver, at det kun handler om, at udveksle en masse ord og tanker, og at der dermed ikke bliver nogen flirt, sex eller parforhold ud af det.

Nu vil jeg læne mig tilbage og håbe på, at der i det mindste falder blot et lille brev ind i mailens indbakke, men da jeg ingen anelse har om, hvor vidt dette site rækker, så ved jeg heller ikke rigtig, hvad jeg skal forvente eller håbe på.
Ldh 39 År