23 - 65 år

Veluddannede mennesker med humor og lyst til lommefilosofiudvekslinger søges.

Jeg er en kvinde på 61, der er meget glad for at skrive. Du skal kunne gå i dybden med visse facetter af livet, men være en glad sjæl. Jeg har en 3 årig uddannelse og 3 mindre. Jeg har fløjet verden tynd, og lever nu lidt for stille. Jeg har en skøn dreng på 17 år, som er på efterskole.

Jeg er ikke negativ og samler på glade og varme oplevelser. Brok og brok er ikke til at holde ud.

Jeg har altid været på venstrefløjen uanset de meget forskellige miljøer, jeg færdes i. Jeg vil ikke have ret meget tilfælles med mennesker fra Dansk Folkeparti.

Jeg vil gerne skrive med mænd også, da de er i mindretal i mit liv.

Jeg følger lidt med i, hvad der rører sig i samfundet, læser bøger, cykler og elsker at komme ud af mit hus. Jeg er vild med engelsk indretning, og andre siger jeg er meget kreativ. Jeg bor i Charlottenlund.

Selvom jeg er opdraget i et hjem med klaver, hænger jeg ikke fast i forstokkede regler og normer. Jeg snakker supergodt med alle levende mennesker, men kan også gå i dybden. Desværre orker jeg ikke at høre om for meget sygdom, som jo kan komme, hvis du er over 60. Jeg er vild med at være glad og grine, men er ikke overfladisk.

Detter er lige, hvad jeg kan ryste ud af ærmet, og så kan det næste brev altid være lidt mere gennemtænkt. Venlige hilsner Rebecca

Håber på lidt gode oplevelser via mails.
Åse Rahbek 61 År