Sponsorer

Mailven.dk er total gratis og dette gør at vi ikke har nogen som helst indtægt her på mailven.dk

Vi har dog 2 sponsore der hjælper os med blandt andet betaling af webhotel, sponsorene har også givet tilsagn om hjælp hvis der på et tidspunkt bliver behov for udvikling af siden.

Så skal du bruge nogle produkter som nogen af vores sponsorer sælger, så støt os og besøg deres hjemmeside

KC Danmark ApS

KC Danmark ApS er et import og handels selskab som importerer og sælger luft til luft varmepumper/aircondition, GSM moduler, mobile aircondition og affugtere. KC Danmark har også stor erfaring med montage og service af varmepumper .

KC Danmark ApS tilbyder rigtig mange former for montage og service af varmepumper

Køber du en ny varmepumpe hos KC Danmark ApS tilbyder de op til 5 års garanti ved køb af 5 års servicekontrakt

Der er på hjemmesiden også mange rigtig gode oplysninger/artikler om varmepumper og har du stadigvæk nogle uafklarede spørgsmål kan du jo altid kontaket KC Danmark Aps de ved rigtig meget om varmepumper/aircondition

Alle varmepumper er testet og godkendt i energi klasse A.

Du kan se og læse meget mere omfordel og ulemper ved en varmepumpe www.kcdanmark.dk

L. J. Montage A/S

L. J. Montage A/S har meget stor ekspertise i ventilation montage, montage af alle former for køling, varmepumpe montage og varmepumpe service.

Alle montører fra L. J. Montage A/S er veluddannede og udføre altid et professionelt stykke arbejde.

L.J. Montage A/S blev grundlagt i 1988 er ISO 9001 certificeret og arbejder i hele Danmark, L. J. Montage A/S har gennem snart 25 år beskæftiget sig med montage og service af stort set alle former for ventilation, varmepumper og køling.

Har du brug for hjælp men ventilation, køling eller varmepumper kan du nemt kontate L. j. Montage via deres hjemmeside www.ljmontage.dk